Grand Salon Culemborg vindt plaats op de 4e zondag van de maand in de Gelderlandfabriek. De tangosalons in Culemborg zijn geliefd vanwege de gezellige en ongedwongen sfeer. DJ Roberto draait een mix van klassieke tango en neo-tango. Zowel beginnende als gevorderde dansers komen volledig aan hun trekken. Onze Grand Salon Culemborg in de theaterzaal van de Gelderlandfabriek naast het station trekt bezoekers vanuit het hele land. Het is een feest op deze unieke locatie tango te dansen. Regelmatig hebben we tijdens de salons live muziek. We combineren de salons meestal met technieklessen en workshops. Kortom voor liefhebbers van de Argentijnse tango is de reis naar Culemborg meer dan de moeite waard.

Programma

  • 16.00 – 17.30 uur Workshop
  • 18.00 – 23.00 uur Grand Salon met DJ
  • Eten drinken bij restaurant Una Volta

Workshop

16.00 – 17.30 uur

In deze intensieve workshops van anderhalf uur werken we aan thema’s zoals voleos, sacadas en ganchos die geschikt zijn voor een drukke salon.. We focussen op techniek en houding. Het geleerde kun je daardoor gemakkelijk uitvoeren in een open én close embrace. Laat ons weten als je geen partner hebt, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen. De workshop wordt gegeven door Roberto Rizzo. Kosten € 15 per persoon.

Grand Salon Culemborg met DJ

18:00 – 23:00 uur

De Grand Salon Culemborg staat bekend om de ongedwongen en gezellige sfeer. Kosten € 10. Gratis water en thee. Als je jarig bent op deze dag is de entree helemaal gratis, legitimatie met geboortedatum meebrengen.

Eten en drinken bij Una Volta

Direct naast de Gelderlandfabriek staat het Italiaanse specialiteiten restaurant Una Volta. Als je de workshop en/of de salon bezoekt krijgt je deze dag 10 procent korting.  Omdat het restaurant op zondag vaak vol is, is erg belangrijk dat je een dag van te voren via ons reserveert. Telefoon 06-17902199 of e-mail robertorizzotango@gmail.com.


Voor informatie over tango en tangolessen kun je terecht op de website van de Culemborgse Tangoschool Tango Una Emoción