Steeds meer liefhebbers van de Argentijnse Tango willen ons Tango Paasfestival niet missen. Ook dit jaar verblijven we in centrum De Beukenhof in het Brabantse Biezenmortel.


Het voormalig Capucijnenklooster aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen is een populair verblijf voor groepen. Wat eens de kapel was, is nu een sfeervolle danszaal met een uitstekende vloer. De Beukenhof beschikt over een veel een- en tweepersoonskamers, gezellige groepsruimtes en een prima restaurant.


Het tangoprogramma wordt dit jaar verzorgd door een ervaren team, bestaande uit Mira van de Griendt, Charlotte Baines, Roberto Rizzo en Laurent Trincal. Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg, Zoetermeer en Amsterdam. Charlotte en Laurent hebben een drukbezochte school in Haarlem. Met z’n vieren staan zij garant voor een afwisselend en intensief tangoprogramma voor half-gevorderde en gevorderde dansers. Voor ieder niveau zijn er in totaal zes workshops, twee practica en drie salons. In de vrije uren kun je wandelen en deelnemen aan de workshops van het parallelle programma.    


Programma

VRIJDAG 17 MEI : Vanaf 18.00 uur ben je welkom en om 18.30 uur is de broodmaaltijd (voor wie zich daarvoor heeft opgegeven – € 10,50 pp)).  Om 20.00 uur start het programma met een workshop techniek voor all levels. Om 21.30 uur is er salon, dj Roberto.

ZATERDAG 18 MEI : Je hebt zowel ’s ochtends als ’s middags een les van respectievelijk Charlotte & Laurent en Mira & Roberto. ’s Avonds is er practica en salon met DJ (volgt  nog).

ZONDAG 19 MEI : Zoals zaterdag. Salon met dj (wordt nog bekend gemaakt).

MAANDAG 20 MEI : De laatste ochtend is er een les voor all levels. Om 13.00 uur is de lunch en daarna vertrekken we.

Een lang weekend met veel tango, 

en meer,

in de Beukenhof in Biezenmortel (Noord Brabant),

gelegen vlakbij één van de mooiste natuurgebieden

van Nederland.

Kosten Als je een kamer deelt (2 personen op 1 kamer) € 370 pp. Een eenpersoonskamer kost € 410 pp. Het bedrag is inclusief overnachtingen, alle maaltijden, thee en koffie, tangoprogramma en workshops van het parallelle programma. Exclusief drankjes aan de bar. (Huisdieren zijn niet toegestaan). Let op: we hebben 29 kamers met eigen sanitair. Deze kamers verdelen we eerst in volgorde van inschrijving. Zijn al deze kamers bezet dan zijn er een- of tweepersoonkamers met sanitair op de gang beschikbaar. Voor deze kamers geldt dezelfde prijs. De prijzen zijn exclusief € 10,00 per boeking voor het garantiefonds. 

Je boeking wordt afgehandeld door Thema Travel van Yvonne en Frans Weeber. Klik hieronder voor meer informatie.