“Sacadas in close embrace op tango en tangowals” 

Twee dagen lang samen met Mira van de Griendt en Roberto Rizzo op zoek naar en genieten van de essentie van de Argentijnse tango. Ervaar hoe structuur, houding, verbinding en muzikaliteit samenvloeien tot een dans van passie en plezier. De Argentijnse tango is meer dan het dansen van sequenties en bewegen op muziek. De dans brengt je in verbinding met jezelf, je partner en de muziek. Een intensief weekend voor de (half)gevorderde dansers. Om deel te nemen aan dit weekend moet je minimaal twee jaar danservaring hebben.


Dit weekend is niet alleen een boost voor de tango, het ook een weekend om te genieten in de eeuwenoude vestingstad Culemborg en kennis te maken met de bruisende Tango Community. Even er tussenuit, bijtanken, gezelligheid en nieuwe vrienden maken. Zaterdag verzorgen we een lekker diner en zondag kun je met korting eten in het Italiaanse specialiteiten restaurant Una Volta. Je kunt overnachten in een plaatselijke bed & breakfast. Of thuis logeren bij een van de Culemborgse tangodansers.

 

PROGRAMMA 

24 nov.

13.30 – 14.00 uur Inloop / kennismaking
14.00 – 14.30 uur Techniekles leiders & volgers
14.30 – 16.00 uur Workshop
16.00 – 16.30 uur Pauze met koffie en thee
16.30 – 18.00 uur Workshop
18.00 – 19.30 uur Diner: Ayurvedisch en vegetarisch gerecht door Peggy Knobel
19.30 – 22.00 uur Begeleid practicum door Roberto & Mira

25 nov.

10.30 – 11.00 uur Techniekles leiders en volgers
11.00 – 12.30 uur Workshop
12.30 – 13.00 uur Koffie & Thee

 

EXTRA’S 

25 nov.

13.00 – 16.00 uur Op eigen gelegenheid lunchen in Culemborg
16.00 – 17.30 uur Workshop in de Gelderlandfabriek (workshop sluit inhoudelijk aan op het Verdiepingsweekend)
17.30 uur Dineren Restaurant Una Volta
18.00 – 23.00 uur Grand Salon in de Gelderlandfabriek

 

DINER 

Ayurvedische / Vegetarische gerecht door Peggy Knobel

Voorgerecht : new dehli soep / linzensoep met citroen en verse koriander
Hoofdgerecht : basmati rijst met channa dahl, groentenstoof van aardappel, bloemkool doperwten en heel veel kruiden waaronder gember en komijn. Papadam. Groentepakora (kikkererwtendeeg met onder andere pompoen erin). Raita (yoghurt met komkommer en een aantal kruiden). Dadel tamarinde chutney.
Nagerecht : verrassing
1 drankje inclusief

 

PRIJZEN PER PERSOON 

  • Twee technieklessen, drie workshops, een diner (voor- hoofd- en nagerecht en 1 drankje) en begeleide practicum op zaterdag, én onbeperkt koffie en thee op zat. 24 en zon. 25 november voor € 70
  • Prijs voor de workshop en toegang voor de Grand Salon bij de Gelderlandfabriek op zondag 25 november € 18,50
  • Op zondag kun je tussen de workshop en de salon met korting dineren bij Italiaans specialiteitenrestaurant Una Volta voor € 15 (reserveren via Roberto en betalen in het restaurant)
  • Lunch op zondag is niet bij de prijs inbegrepen.

 

AANMELDEN 

  • Inschrijven kan door een mail te sturen aan miravdgriendt@gmail.com
    Vermeld: voor- en achternaam, volledig adres, telefoonnummer, naam van je danspartner is, voor welk programmadeel/ delen je inschrijft, aantal jaren ervaring, of je op zondag wil eten bij Una Volta, of je bij iemand thuis wil overnachten.

 

ADRESSEN 

  • Centrum Bliss, Van Buytenestraat 3, Culemborg (boven de dierenkliniek). Voldoende gratis parkeergelegenheid. Op loopafstand van het station.
  • Gelderlandfabriek en restaurant Una Volta, Stationsweg 7, Culemborg. Voldoende gratis parkeergelegenheid. Gelegen naast het station.
  • Wil je overnachten bij een Bed & Breakfast in Culemborg dan kun je dit zelf regelen. B&B’s in Culemborg en omgeving kun je vinden op www.bedenbreakfast.nl.

 Zie hier het Facebook event en nodig mensen uit!